fbpx Skip to main content

Botox

Hvordan virker BOTOX/VISTABEL?

Botox/Vistabel blokerer nerveimpulser til små ansigtsmuskler, og forhindrer at disse muskler trækker sig sammen. På den måde bliver den overliggende hud glat og uden rynker. Produktet virker kun præcis på de specifikke muskler som behandles, og ikke på andre muskelgrupper.

Hvordan udføres behandlingen?

Botox/Vistabel sprøjtes ind i musklen med en engangssprøjte med en meget tynd spids. Fordi sprøjtespidsen er så tynd, er der kun meget lidt ubehag ved behandlingen. Mange patienter beskriver følelsen som et myggestik.

Behandlingen tager ca. 5-10 minutter, afhængig af hvor mange områder man ønsker at få behandlet. Man kan gå på arbejde og lave alle andre daglige gøremål lige efter behandlingen.

De første 3-4 timer bør man ikke gnide, eller massere det behandlede område. Derimod er det kun positivt for behandlingen at bruge musklerne så meget som muligt den første dag efter behandlingen. Efter indsprøjtningen tager det 2-3 dage før Botox/Vistabel begynder at virke, og indtil 7-10 dage før, man får den fulde effekt.

Hvor længe holder en Botox/Vistabel behandling?

En fordel ved behandlingen er at effekten kun varer i gennemsnit 3-5 måneder efter første-gangs behandlingen. Herefter kan man afgøre, om man ønsker at gentage behandlingen, og evt. også få behandlet andre områder.

For at vedligeholde en optimal effekt, bør man påregne at gentage indsprøjtningerne 2-3 gange pr. år. Resultaterne fra de første videnskabelige studier med Botox/Vistabel brugt mod rynkebehandling, tyder imidlertid på, at effekten af Botox/Vistabel varer længere efter hver ny behandling.

Det skyldes sandsynligvis at musklen, som bliver blokeret af Botox/Vistabel, bliver mindre og svagere efter hver behandling, fordi den ikke længere bliver brugt. En anden faktor som også spiller en rolle er, at man ubevidst ændrer sin mimik på grund af at enkelte små muskler er blokerede af Botox/Vistabel.

Kan Botox/Vistabel kombineres med andre behandlinger?

Ja. Botox/Vistabel bruges ofte ved siden af plastikkirurgiske indgreb og andre kosmetiske behandlinger for at få det bedst mulige resultat. De mest almindelige kombinationer er med Fillers (Belotero), Dermatologisk peel, SkinPen og laserbehandling.

Hvad er Botox/Vistabel?

Botox/Vistabel er et lægemiddel, som indeholder botulinum-toxin Type A. Dette Toxin kommer fra Clostridium botulinum-bakterien. Toxinet fortyndes meget kraftigt, og kan derefter sprøjtes ind i udvalgte små ansigtsmuskler, med den virkning, at rynker bliver glattet ud.

Priser

Forundersøgelse hos Speciallæge – GRATIS
Gratis Touch-Up inden for 1 måned

Behandling af:

1 område = smilerynker, bekymringsrynken, panderynker

1 område

kr. 1.500,-

Per Month

2 områder

kr. 2.600,-

Per Month

3 områder

kr. 3.500,-

Per Month

Behandling af: Område + brynløft

1 område

kr. 1.800,-

Per Month

2 områder

kr. 2.900,-

Per Month

3 områder

kr. 3.800,-

Per Month
Book tid
Kort “nedetid”

Mange patienter kan gå på arbejde allerede dagen efter.

Sikker behandling

Første FDA-godkendte microneedling-enhed.1

En naturlig løsning

SkinPens mekaniske process er alsidig: Kan bruges året rundt og på alle hudtyper.

Tilfredse patienter

90% af personerne fra det kliniske studie vil gerne anbefale behandlingen til venner og familie.2

Lav risiko

Ingen uønskede bivirkninger hos personerne fra det kliniske studie, der er blevet behandlet med SkinPen.

Intet ubehag

Der kan bruges bedøvelsescreme til at mindske eventuelt ubehag.

1 – SkinPen® – til international anvendelse: SkinPen Precision er en mikronåle-enhed, som bruger kollageninduktionsterapi til at behandle melasma samt ar efter akne og operationer.
2 – Data på fil. Bellus Medical. 2017.