fbpx Skip to main content

SkinBooster

Hvad er SkinBooster:

Skin Booster er en æstetisk behandling, og opfylder behovet for mange yngre patienter, der ikke ønsker volumen, men i stedet ønsker en glattere og mere ensartet hud samt en forbedret hudkvalitet. BELOTERO® Revive er også velegnet til den mere modne hud, til forbedring af elasticiteten og fastheden i huden samt udglatning af fine og overfladiske linjer i ansigtet.

BELOTERO® Revive er baseret på den samme unikke teknologi som de øvrige BELOTERO produkter. Den er fremstillet ved hjælp af en patenteret dynamisk, krydsbundet teknologi, som bl.a. resulterer i en monofasisk kohæsiv, polykomprimeret matrix (CPM). Denne teknologi skaber den bedste balance mellem kohæsivitet, elasticitet og plasticitet, som der er brug for, til at sikre den mest optimale integration i huden, og dermed et naturligt og holdbart resultat.

Hvad gør Belotero SkinBooster for din hud:

  • Forbedrer din hydration i huden.
  • Booster din hudkvalitet.
  • Redefinerer din huds spændstighed.
  • Den glatter din hud.
  • Reducerer rødmen.

  4 ting der er værd, at vide om Revive:

  1. BELOTERO® Revive er for dig, der gerne vil komme rynker og fine linjer i forkøbet med en skin quality booster, der med intensiv fugt og en let fylde forebygger fremkomsten af alderstegn.
  2. BELOTERO® Revive er for dig, der ønsker en naturlig glød og ungdommelige udstråling indefra og ud, så du altid er klar på en selfie – helt uden filter!
  3. Hvordan fungerer BELOTERO® Revive? Filleren kan injiceres løbende og fugter huden indefra med hyaluronsyre og glycerol. Samtidig tilfører filleren en let fylde, der naturligt fremhæver de områder, du ønsker.
  4. Hvor ofte skal jeg behandles?For et optimalt resultat anbefales tre behandlinger med ca. tre ugers mellemrum, men antallet af injektioner med BELOTERO® Revive afhænger meget af din hud – samt hvad du ønsker at opnå med behandlingen.

Til Dig under 25

1 behandling om året

Til Dig over 25

Det anbefales at starte med et kur forløb på 3 behandlinger med 30 dages interval og derefter 1- 2 behandlinger om året for vedligehold

1 ml. Belotero Revive

kr. 1.595,-

Per Month

1 ml. Belotero Soft

kr. 2.295,-

Per Month

Kurforløb med 6 ml Revive filler fordelt på 3 behandlinger med 30 dages interval

kr. 7.200,-

Per Month

Kurforløb med 6 ml. Soft filler fordelt på 3 behandlinger med 30 dages interval

kr. 8.800,-

Per Month
Book tid