fbpx Skip to main content

Mit navn er Isabella og jeg er 34 år. Jeg bor i Nykøbing Mors med min mand og vores to drenge. 

Jeg er uddannet kosmetiker, sygeplejerske og kosmetisk sygeplejerske.

Min interesse for hele skønhedsbranchen startede helt tilbage i mine teenage år. Jeg har været voldsomt plaget af akne og har derfor oplevet alle de fysiske og psykiske konsekvenser der følger med. Det har altid været min store passion, at afhjælpe de problematikker der vedrører huden, store som små. Min egen baggrund giver mig en rigtig god forståelse for særligt de psykiske påvirkinger. 

Klinik SKØN har eksisteret siden 2015. Drømmen om, at skabe mit eget, har altid været et mål for mig. 

Det at kunne skabe et fortroligt rum med plads til alle uden, at man skal føle sig forkert, har været vigtigt. Der er plads til alle følelser i min klinik. 

Som alle andre sygeplejersker har jeg selvfølgelig også tavshedspligt. Du kan altid føle dig tryg.  

Min sygeplejefaglige viden giver mig et dybdegående kendskab til hudens anatomi og er dermed en forudsætning for at kunne udføre sikker behandling. Derudover giver min baggrund, som kosmetisk sygeplejerske mig mulighed for, at arbejde mere dybdegående i huden og dermed skabe bedre og holdbare resultater. 

Kvalitet, sikkerhed, høj faglighed og gode resultater er hovedfokus.

I klinikken har jeg et tæt samarbejde med min tilknyttet Hudlæge Kasper. Han kommer i klinikken ca. 1 gang om måneden og laver forundersøgelser til botox behandlinger. Derudover er han min faglige sparringspartner. 

Jeg er samtidig løbende på kursus for at vedligeholde min viden, samt følge med i udviklingen inden for skønhedsbranchen. 

Du finder hudplejeserierne iSclinical & pHformula hos SKØN. Alle HA-filler behandlingerne bliver udført med Belotero. Kvaliteten og aktive ingredienser er det absolut vigtigste. 

Jeg glæder mig til, at se dig i klinikken. 

 

Kosmetisk sygeplejerske, Isabella Bundgaard Jespersen
Indehaver

Isabella Bundgaard

Kosmetisk sygeplejerske