fbpx Skip to main content

HydraFacial

Hvad er Hydrafacial?

HydraFacial er en ansigtsbehandling med øjeblikkelige og langtidsholdbare resultater, som du både kan se og mærke – uanset hudtype og hudbehov. Behandlingen er den seneste og mest skånsomme teknik inden for hudforyngelse, og HydraFacial er den eneste form for hydradermabrasion, der både renser, peeler og tilfører fugt samt beskyttende antioxidanter. HydraFacial er både for mænd og kvinder, som ønsker øjeblikkelige og langtidsholdbare resultater.

Behandlingen er især velegnet til:

 • Fine linjer + rynker
 • Hudtekstur
 • Elasticitet + fasthed
 • Tilstoppet + fedtet hud
 • Ensartet hud + glød
 • Mørke pletter

Hvordan foregår Hydrafacial behandlingen?

Behandlingen er faktisk seks behandlinger i én, som takket været den patenterede Vortex-teknologi renser, eksfolierer og hydrerer din hud, ligesom de nærende ingredienser skaber øjeblikkelig glød. Vi anbefaler gentagne behandlinger, hvis du ønsker en optimal genoprettelse af din huds sundhed.

Behandlingen trin for trin

 • Rens og peel: Først renses og peeles huden, så der kommer et nyt frisk hudlag.
 • Eksfolier og hydrer: Herefter dybderenses porerne med et blidt vakuumsug og fugtes samtidig med en intens fugtighedsserum.
 • Fugt og beskyttelse: Til sidst fugtes huden samt beskyttes med antioxidanter og peptider for at give maksimal glød.

Holbarhed og vedligeholdelse

Det er muligt at se synlige resultater og en strålende glød i din hud umiddelbart efter første ansigtsbehandling. Det glatte og fugtede resultat har en holdbarhed af ca. 5-7 dage, sommetider endnu længere.

Trods behandlingen har øjeblikkelig virkning, anbefaler vi, at du gentager den, hvis du ønsker en optimal effekt og genoprettelse af din huds sundhed. For at vedligeholde resultatet samt mindske fine linjer, rynker, pigmentpletter, fedtet og uren hud endnu mere, anbefaler vi, at du gentager behandlingen ca. hver 4-5 uge.

Priser

HydraFacialSignatur

kr. 999,-

Varighed: ca. 30 min.
 • Vores signature HydraFacial er ansigtsbehandlingen til dig, der ønsker en grundig, dybderensende behandling, som tilfører din hud fugt og vitalitet.Som alle vores HydraFacial-behandlinger skaber den en øjeblikkelig glød, ligesom den giver dig en klar og flot hud – nænsomt og uden irritation.

HydraFacial
-inkl. booster og lys terapi

kr. 1.349,-

Varighed: ca. 45 min.
 • Deluxe-behandlingen er en anti-aging behandling, som minimerer synlige alderstegn og tilfører din hud fornyet vitalitet. Behandlingen indledes med vores signature HydraFacial, hvorefter vi giver din hud et boost med vores HydraFacial Super serum – en serum, der effektivt håndterer fine linjer, rynker og tekstur.

PERK

-behandling og hjemmeprodukt i et

Perk fjerner forsigtigt de døde hudceller og urenheder i overfladelag. Samtidigt leverer Perk vigtige antioxidanter, da rollerballen indfører næringsstoffer i huden.

Behandlingen tager ca. 10 min

En af de unikke ting med PERK er at du får resten af produktet med hjem, så du den næste måned morgen og aften kan anvende den forfriskende serum, som fortsat vil pleje huden.

Tilkøb til HydraFacial

Hals + Decolte

kr. 400,-

Varighed: Ca. 10 min.

PERK Lips

kr. 300,-

Varighed: ca. 10 min.
 • Perk Lip peeler og primer dine læber med ingredienser som pebermynte olie og rosenekstrakt. Perk Lip plummer dine læber op og kunden kan få det resterende produkt med hjem til ca. 30 dages privat brug.

PERK Eye

kr. 400,-

Varighed: ca. 10 min.
 • Perk Eye er en behandling til rundt om øjet. Perk Eye fjerner de døde hudceller og hjælper med forsigtigt at lysne, tone og fastgøre det yderste øjeområde, samtidig med der opretholdes hydrering. Kunden kan få det resterende produkt med hjem til ca. 30 dages privat brug.
Book tid