fbpx Skip to main content

Kemisk Peeling

Hvad er Kemisk Peeling?

Kemisk peeling er en behandling af huden, hvor man ved hjælp af en kemisk opløsning eksfolierer hudens øverste lag og stimulerer huden til dannelse af nye, friske hudceller, som fremmer en smuk glød og virker hudopstrammende.
En kemisk peeling kan reducere uregelmæssigheder i hudens pigment og eliminerer ujævnheder i hudtonen. Behandlingen kan derfor være en løsning for dig som har solskadet hud.
En kemisk peeling øger dannelsen af de elastiske fibre i huden og stimulere dannelsen af kollagen, som virker forfinende på hudens struktur, således milde rynker og kreppet hud udglattes.

Hvilken type peeling anvendes og hvilke forbedringer kan jeg forvente at se efter behandling med kemisk peeling?

Vi anvender iS CLINICAL´s luksuriøse og eksklusive kemiske peeling systemer PRODIGY PEEL ”P2” eller PRO ”P3”, som er klinisk testet og valideret. ”P2” er en mild kemisk peeling, som arbejder på et overfladisk niveau i huden, mens PRO ”P3” er en overfladisk til medium dyb peeling. De to systemer adskiller sig fra hinanden ved den kemiske opløsningsstyrke og kombination af indholdsstoffer. Til forundersøgelsen rådes du til hvilken peeling, som passer til dig.
Du kan forvente forbedrede resultater på mild akne, opstramning af huden, reduktion af fine linjer og rynker. Du vil se fornyet ens hudteint, da systemet lysner hyperpigmentering. Yderligere eksfolieres og fjernes urenheder fra tilstoppet porer.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår i tre steps

Step 1:
Din hud vil i første omgang blive renset for at fjerne fedt og døde hudceller fra hudens overflade. Når huden er rengjort påføres PRODIGY PREP som affedter og klargør huden til behandlingen med den kemiske peeling.

Step 2:
PRODIGY PEEL ”P2” eller PRO ”P3” påføres huden, hvorefter du vil kunne mærke, at det varmer og prikker i huden, idet de kraftfulde syrer aktiveres og arbejder. Afhængig af din huds reaktion på den kemisk peeling, kan dette step gentages op til tre gange.

Step 3:
PRODIGY BOOST påføres, som er med til at forstærke peelingens effekt, samtidig med at regenereringen af huden styrkes.

Hvornår ses resultatet og skal det gentages?

Den første uge efter behandlingen gennemgår huden en fornyelsesproces, hvor afskalning kan forekomme inden nye og friske hudceller dannes. Efter den første behandlingen vil du opleve en forbedring i hudstrukturen, men det anbefales at gentage behandlingen i en serie af 2-3 behandlinger med 4-8 ugers interval afhængig af hudtype, problemstilling samt styrken af den kemiske peeling du behandles med.

Hvilke bivirkninger er der ved kemisk peeling:

Kemisk peeling har til formål at lave en kontrolleret skade i huden, som peeler og fjerner hudceller jævnt og systematisk. Denne proces booster hudens naturlige eksfolieringsproces og celledannelse som sker over tid, hvorfor du vil opleve en ”down time” svarende til ca. en uges tid indtil huden regenereres.

Hvordan skal huden plejes efter kemisk peeling:

For det bedste resultat ved behandling med kemisk peeling, anbefales det at tilkøbe iS CLINICAL post-peeling sæt. Din hud har brug for optimale forhold til regenerering som består af mild rens, solbeskyttelse og fugt, som post-peeling sættet sikre.
Det er vigtigt at modstå fristelsen til at klø eller skrabe i det behandlede område, idet der er en risiko for dannelse af ar.

Hvordan kan jeg forvente huden reagere efter behandlingen:

Huden vil være blussende og rød umiddelbart efter behandlingen. Man kan have følelsen af, at huden er blevet solskoldet, hvor huden føles varm, stram og udtørret. Efter behandlingen gennemgår huden en fornyelsesproces, hvor det døde, ydre hudlag vil forsvinde ved afskalning. Det afhænger af din hudtyper hvordan og hvor længe du vil opleve at huden afskaller. De fleste oplever at huden begynder at skalle på 3-4 dagen i optil 7 dage. Det er vigtigt at tilfører huden fugt og ikke piller i de områder som afskaller. Du må anvende make-up dagen efter behandlingen.

Hvem kan ikke få behandling med kemisk peeling?

Vi behandler ikke med kemisk peeling, hvis du har:

 • aktivt forkølelsessår
 • skadet eller solskoldet hud
  allergi eller sensitivitet overfor nogle af ingredienserne heraf mælkesyrer, frugtsyrer og retinol.
 • allergi for aspirin (acetylsalisylsyre, salicylater), idebenon eller nødeallergi.
 • vitiligo
 • autoimmune sygdomme såsom, psoriasis, lupus, rhematoid arthritis, dermatomyositis, multipel sklerose eller andre sygdomme som svækker immunforsvaret. Herunder ikke gennemgået kemoterapi eller strålebehandling inden for det seneste år før behandlingen.
 • inflammatoriske dermatitis inklusiv rosacea, seboroisk eksem, lupus eller dermatomyositis.
 • hyperpigmentering relateret til tidligere brug af hydroquinone-holdige produkter.
 • hud med arvæv (hypertrofiske ar) eller keloid formationer.
 • gravide eller ammende må ikke behandles med kemisk peeling.
 • fået injektionsbehandling (fx botox) 48 timer forinden behandlingen eller fået laserbehandling en uge forinden behandlingen.

Priser

P2 Peeling

kr. 1.295,-

Per Month

Kurforløb 3 behandlinger

kr. 3.300,-

Per Month

P3 Peeling

kr. 1.595,-

Per Month

Kurforløb 3 behandlinger

kr. 4.200,-

Per Month
Book tid