fbpx Skip to main content

Filler

Hvad er ikke-permanente fillers

En ikke-permanent filler er en krystalklar gele bestående af stabiliseret hyaluronsyre, der forekommer naturligt i kroppen og eksisterer i alle levende organismer.

Hyaluronsyren kan injiceres i hudens øverste lag samt i læberne. Geleen integreres med det omgivende væv, giver ny volumen i huden og gør huden mere spændstig. Hyaluronsyre har en unik evne til at binde vand til sig og dermed udvide vævet med en udglattende, vitaliserende effekt, samt give fylde og volumen.

Hvor længe holder filler

Kroppen nedbryder filler produktet på naturlig vis, hvorfor effekten af en behandling er midlertidig og skal gentages jævnligt. Holdbarheden varierer, alt efter hvilken behandling man har fået. Behandlingens resultat holder i 6-8 måneder, afhængig af hudens kvalitet. Bemærk: Behandlingernes resultat har en kortere holdbarhed første gang man får en behandling. På sigt vil man opleve at holdbarheden bliver længere.

Produktet Belotero Filler

Belotero er en HA-filler, som udglatter og udfylder fine linjer og rynker, genskaber hudens naturlige volumen samt genhydrerer huden. Belotero er fremstillet af den samme volumengivende og fugtgivende komponent, som allerede findes i huden – nemlig hyaluronsyre (HA). HA kan bære op til 1.000 gange sin egen vægt i vand og på den måde opretholdes hudens jævnhed (den fugtgivende effekt) og fedtdepoter (den volumengivende effekt). Produktet er altså det naturlige valg for personer, der gerne vil have færre linjer og rynker.

Modsat andre fillers har Belotero en ekstra krydslinkende proces, der giver en bedre balance af højere elasticitet, plasticitet og kohæsivitet, som øger fillerens integration i huden og dermed resultatet. Belotero er derfor specialdesignet til at kunne integrere sig i huden, så der opnås et fint og jævnt resultat uden at ødelægge ansigtets naturlige konturer.

Beloteros patenterede teknologi er registreret i hele verden og er både FDA-godkendt og CE-mærket. Belotero fokuserer på at skabe kvalitet og give de bedste produkter med HA, så der opnås et sikkert resultat, som både ser naturligt ud og holder længe.

Forundersøgelse

Det er lovpligtigt at gennemgå en forundersøgelse 48 inden den første injektionsbehandling. Her vil du modtage information mundtligt og skriftligt om behandlingen og de risici for bivirkninger og komplikationer, der er forbundet hermed.
Du vil også få en vurdering af, om behandlingen vil være egnet til dig og i hvilket omfang.
Husk at oplyse om alle helbredsmæssige forhold ved forundersøgelsen, fx om du tager medicin, har allergi, er ryger eller har kroniske sygdomme, aktiv akne eller om du er gravid/ammende.
Der gives aldrig injektionsbehandlinger i områder betændelse eller akne.

Man kan have øget risiko for blødning (blå mærker), hvis man tager gigtmedicin eller hovedpinepiller, som indeholder acetylsalicylsyre f.eks. Treo eller blodfortyndende behandling som Magnyl, Maravan eller Pradaxa.
Du må ikke være gravid eller ammende
Du skal være fyldt 18 år.
Der tages altid et før-billede forud for en injektionsbehandling.

Alle forundersøgelser til ikke-permanente fillers er GRATIS & UFORPLIGTENDE.

0,5 ml. filler

kr. 1.895,-

Per Month

1 ml. filler

kr. 2.395,-

Per Month

2 ml. filler

kr. 4.095,-

Per Month

Ønsker du mere end 2 ml., gives der et tilbud på dette.

Book tid